Muuta

Ajo-ohje

Seuraa ”Tahkovuoren loma-alueet” opasteita. Viimeinen risteys, jossa lukee ”Tahkovuori 6 km ja Aholansaari 9 km” ajetaan Tahkon keskustan suuntaan n. 3 km, liikenneympyrän jälkeen 2. risteys
vasemmalle Tahkovuorentie. Mutkan jälkeen toinen mökki vasemmalla. Olet perillä osoitteessa Tahkovuorentie 37 (715), 73310 Tahkovuori.

Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Asiakkaalla on käytössään lomakohteessa 2 avainta. Toinen avain on avainlukossa ulkona ja toinen sisällä avainkoukussa. Avaimet jätetään lähtiessä omille paikoille.

Catering palvelut

Aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat/illalliset voit ennakkoon tilata Tahkonpesään Kartano Kaijalasta. Kaijalan Katin tavoitat numerosta 044 504 5066. Tarjoiluvaihtoehdot hintoineen löydät osoitteesta www.kartanokaijala.fi.

Henkilölukumäärä

Loma-asunnon suurin sallittu henkilölukumäärä on sama, kuin asunnon vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilölukumäärä on ilmoitettava varausta tehdessä, eikä sitä saa ylittää. Ylimääräisistä henkilöistä peritään 60,00 €/hlö/vrk lisämaksu käteisenä.

Liinavaatteet

Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita. Jos liinavaatesettiä ei etukäteen ole tilattu tai omat liinavaatteet ovat unohtuneet kotiin, liinavaatesetin voi vielä vuokrata Papsecilta numerosta 040 519 1334  (sis. Aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan ja pyyhkeen). Liinavaatteet maksetaan suoraan käteisellä liinavaatteiden saapuessa.

Lemmikit

Lemmikin tuonnista loma-asuntoon on aina ilmoitettava. Lemmikkieläinmaksu on 30,00 €/varaus. Tahkon Pesä ei vastaa eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Polttopuut

Tahkon Pesän varastossa on pieni määrä polttopuita (n. 2 kantotelinettä), jotka sisältyvät vuorahintaan. Mahdollisista lisäpuista on neuvoteltava aina ennakkoon.

Siivous

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksen huolehtii asiakas itse. Tarkemmat ohjeet siivouksesta löydät varausehdoista. Yleissääntönä on, että loma-asunto palautetaan samanlaisessa kunnossa, kuin se oli vastaanotettaessakin. Näin ollen ei tarvitse murehtia asiaa jälkeenpäin. Asiakas voi myös tilata ennakkoon loma-asunnon loppusiivouksen eri maksusta. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä sekä roskat vietynä.

Välimatkat

Golf kentälle 1,30 km
Hissille 400 m
Järvi 300 m
Kauppa 700 m
Kylpyläpalvelut 1000 m
Ladulle 150 m
Lentokenttä 55 km
Naapuriin 0,00 m
Rautatieasema 45 km
Ravintola 800 m
Taajama Nilsiä 13 km
Talviurheilukeskus 0 m
Uimaranta 300 m
Valaistulle ladulle 150 m